Peteg - Golf 8

Prodaja stanova i lokala - Peteg

Tel: +381 63 202 783

+381 11 405 38 64O naselju Golf 8

Nadomak Košutnjaka, u ekskluzivnom delu Banovog Brda, sa fantastičnim pogledom na Adu, Novi Beograd, Surčinski aerodrom, Obrenovac, Železnik, Sremčicu gradimo kompleks modernih i luksuznih stanova i poslovnog prostora. Lokacija se nalazi na Banovom Brdu između ulica Beogradskog Bataljona, Nedeljka Čabrinovića i Praške.

Kompleks se sastoji od 7 stambenih i 3 poslovne lamele a izgradnja je predviđena u 4 faze.

Kompleks je osmišljen kao poluotvoren blok.Stambene lamele su spratnosti Pr+5+Ps i formiraju kontinualan front duž Praške ulice (lamele 2,3,4,5,6). Ovaj front zgrada je drugom stranom široko otvoren ka trgu i sa predivnim pogledom. Ulazi u ove lamele su iz Praške ulice. Stambene lamele 7 i 9 koje sa severne i južne strane zatvaraju ovaj blok su iste spratnosti a njihovi ulazi su sa trga.

U kompleksu je predviđena izgradnja 153 stana različitih struktura:

jednosobni 41
dvosobni 19
dvoiposobni 18
trosobni 23
četvorosobni 41
petosobni 10
šestosobni 1

Pri projektovanju bloka velika pažnja je posvećena kretanju hendikepiranih osoba prema svim važećim standardima tako da oni imaju neometan pristup ulazima u sve lamele kao i javnim trgovima.

Garaža se nalazi ispod većeg dela kompleksa, ima 235 parking mesta i pristupa joj se iz ul.Nedeljka Čabrinovića sa dva ulaza/izlaza. Predviđena je direktna veza (stepeništem i liftovima), sa svim etažama u objektima koji se nalaze iznad garaže.

Poslovna lamela 1, spratnosti Su+Pr+4+Ps, se nalazi na uglu ulica Beogradskog Bataljona i Nedeljka Čabrinovića i sa severne strane bloka pravi još jedan manji trg. Ima ulaze iz obe ulice a glavni ulaz je iz ulice Beogradskog bataljona gde se nalazi i pešački pasaž ka ozelenjenom trgu iznad lamele 1a.

Lamela 1a je potpuno ukopan poslovni prostor sa dve etaže pogodan za supermarket. Njegova fasada i ulaz su iz ulice Nedeljka Čabrinovića.